Valdemarshave, Brønderslev

For Boligselskabet Nordjylland har Arne Andersen Vrå i totalentreprise 34 familieboliger på Vestergårdsgade i centrum af Brønderslev.

Projektet, som stod færdigt i 2015, er tegnet af arkitekterne Bjørk & Maigård og består af 34 lejligheder fordelt på 5 blokke i 2 og 3 etager. Boligerne er opført efter lavenergiklasse 2015 og indrettet med hhv. 2 og 3 værelser samt varierende indretning og størrelse (65-110 m2). Alle lejligheder i stueplan har egen have, mens de øvrige to har et eller flere udendørs opholdsarealer i form af altaner og reposer på svalegangen. I alle blokke er der desuden installeret elevator.

Byggeriet er opført i betonelementer med facader, som er delvist beklædt med skalmur eller let facadebeklædning samt sandwichelementer. Altangange og altaner er ligeledes opbygget i betonelementer, mens trapperne er udført i stål. Alle blokke har fladt tag med tagpapdækning.

Til hver lejlighed hører et depotrum, som er placeret i separate skure i stueplan. Ligeledes er der parkeringsmulighed ved boligen.

  • Totalentreprise
  • 2014-2015
  • Boligselskabet Nordjylland
  • Omfang
    3.177 m2