Mission og vision

Vores mission

Arne Andersen Vrå A/S udvikler, skaber og leverer trygge rammer for virksomheder og mennesker.

Vores mission udtrykker vores eksistensberettigelse – det, vi er og udretter som virksomhed. Når vi udlever vores mission, oplever vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere en høj grad af tillid, faglighed og kvalitet i samarbejdet med os.

  • Vi udvikler, skaber og leverer trygge fysiske rammer til vore kunder i form af byggerier og serviceydelser.
  • Vi udvikler vore medarbejdere, bl.a. ved at levere trygge rammer for deres hverdag og personlige udvikling.
  • Vi udvikler vore øvrige samarbejdspartnere ved at bidrage med viden og ved at skabe rammerne for et nært og tillidsfuldt samarbejde.

Vores vision

Arne Andersen, Vrå A/S vil være anerkendt som en kompetent og respekteret samarbejdspartner, der med stor professionalisme og engagement skaber merværdi for alle interessenter omkring de byggeprocesser, vi er involveret i.

Vores vision sætter ambitionsniveauet for virksomheden. Det er den, vi måler vores fremgang mod. Visionen er det mål, vores initiativer bliver prioriteret mod.

Kompetent og respekteret samarbejdspartner

Vi vil opleves som værende en virksomhed, der gennem et fagligt dygtigt arbejde i alt, hvad vi foretager os, fremstår som kompetente i en grad, der gør os fortjente til respekt hos vore samarbejdspartnere.

Professionalisme og engagement

Vi ønsker, at professionalisme gennemsyrer alt, hvad vi foretager os – både internt i virksomheden og i forhold til vores omverden. Samtidig tilstræber vi, at denne professionalisme leveres engageret i forhold til den konkrete situation.

Merværdi for alle interessenter

Vi anerkender, at en byggeproces ikke skal have ”vindere” og ”tabere”, men at alle involverede parter bør opleve merværdi i processen. Vi anser det som en nødvendighed, at der genereres et økonomisk overskud i vores virksomhed, idet dette er forudsætningen for fortsat udvikling.

Kontakt os

Arne Andersen Vrå A/S
Nordre Ringvej 7
9760 Vrå

Tlf.: 98 98 19 64
E-mail: info@arne-andersen.dk

Byg Garanti rgb

Se vores Bygge Rating fra BNKI