Profil

Realistiske ambitioner og loyalitet går hånd i hånd hos Arne Andersen Vrå A/S – og den indstilling er og har altid været virksomhedens grundpille.

Byggefirmaet Arne Andersen Vrå A/S er grundlagt af Arne Andersen tilbage i 1975 og har gennem mere end 45 år med solidt håndværk og tillidsfuldt arbejde opbygget en væsentlig position inden for byggeri, projektudvikling og projektledelse.

Arne Andersen Vrå A/S har udviklet sig fra at være en traditionel tømrerforretning til en moderne og effektiv byggevirksomhed med byggeledelse af omfattende total- og hovedentrepriser som vores kerneforretning. Vi udfører primært projekter inden for boligbyggeri, institutionsbyggeri, erhvervsbyggeri og landbrugsbyggeri samt større renoveringsopgaver. Men samtidig har serviceopgaver og egenproduktion inden for tømrer- og snedkerarbejder stadig et betydende omfang.

Holdet bag Arne Andersen Vrå A/S består af cirka 100 faguddannede håndværkere og 40 funktionærer, og virksomheden har i dag kontorer i Vrå og Aalborg.

Erfaren og professionel byggeledelse

Arne Andersen Vrå A/S er en fagligt stærk og løsningsorienteret samarbejdspartner. Vores organisation, erfaring og professionelle indstilling gør, at vi er i stand til at løse byggeopgaver af enhver type og størrelse.

Hos Arne Andersen Vrå lægger vi vægt på stærk projektledelse med klar kommunikation, velovervejede løsninger af høj kvalitet og – ikke mindst – et tæt og positivt samarbejde med byggeriets øvrige parter.

Vi har sans for både helheden og detaljerne, og vi sørger altid for at planlægge, styre og optimere et projektforløb, så arbejdet løses inden for de planlagte rammer. Og vi tilgår enhver opgave med en målsætning om at levere et solidt håndværk gennem godt samarbejde, sund fornuft og et ufravigeligt fokus på kvalitet.

Kontakt os

Arne Andersen Vrå A/S
Nordre Ringvej 7
9760 Vrå

Tlf.: 98 98 19 64
E-mail: info@arne-andersen.dk

Byg Garanti rgb

Se vores Bygge Rating fra BNKI