Boligbyggeri

Hos Arne Andersen Vrå har vi bred og mangeårig erfaring at bygge på, når det gælder boligprojekter, og vi har gennem årene sat vores præg på boligbyggeriet i Nordjylland. Bl.a. har vi inden for de seneste år opført passivhuse i Hjørring samt en lang række ungdoms- og familieboliger i Aalborg centrum – for blot at nævne nogle få.

I total- og hovedentreprise opfører vi alle former for boligbyggeri: etagebyggerier, ungdomsboliger, ældreboliger og familieboliger. Vi bygger ofte for boligselskaber, private investorer og andre kunder, der efterspørger boliger i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Uanset, om vi bygger stort eller småt, går vi altid til opgaven med samme engagement og seriøsitet. Vi tilbyder vores assistance allerede i den indledende fase af byggeprojektet, hvor vi kan bistå med professionel rådgivning og bidrage med inspiration og løsningsforslag til byggeriets udformning.

Fra tegnebræt til færdigt resultat

I totalentreprisen udarbejder vi i skitseforslag og efterfølgende færdigt tegningsmateriale, så byggeriet opfylder de krav og ønsker, I som bygherre har til det – naturligvis i tæt dialog med jer. Vi sørger ligeledes for indhentning af relevante myndighedstilladelser og varetager herefter byggeledelsen på dit projekt, så arbejdet udføres i korrekt rækkefølge og i overensstemmelse med tidsplan og budget.

I hovedentreprisen leverer I selv det færdige tegningsmateriale og byggetilladelser, hvorefter vi varetager byggeledelsen af projektet og sørger for, at byggeriet udføres i henhold til tegninger og vores sædvanlige høje kvalitetsstandard.

Du kan se eksempler på nogle af de boligbyggerier, vi har været med til at opføre, her.

Kontakt os

Arne Andersen Vrå A/S
Nordre Ringvej 7
9760 Vrå

Tlf.: 98 98 19 64
E-mail: info@arne-andersen.dk

Byg Garanti rgb

Se vores Bygge Rating fra BNKI