Samarbejde skal få ledige i job

Onsdag, 25 Januar 2017

I forbindelse med renoveringen af Bakkegården i Frederikshavn samarbejder Arne Andersen Vrå A/S med Frederikshavn Kommune, Frederikshavn Boligforening og 3F om at få ledige i kommunen i job.

Hver 14. dag deltager en virksomhedskonsulent fra Jobcenterets virksomhedsservice i Frederikshavns Kommune, når der afholdes byggemøde på renoveringsprojektet Bakkegården i Frederikshavn. Her gør vores projektledere sammen med en repræsentant fra Frederikshavn Boligforening status over ubesatte job på byggepladsen, så disse kan videreformidles til ledige i kommunen.

Samarbejdet har ikke kun fokus på at få ledige i job, men også at gøre en målrettet indsats for at hjælpe de svagest stillede ledige borgere tilbage på arbejdsmarkedet. Således har parterne besluttet, at renoveringsprojektet skal have 1-2 integrationsborgere eller kontanthjælpsborgere tilknyttet i fire uger ad gangen. Hensigten er at give dem et indblik i byggepladsen forskellige håndværkerfag samt give dem en generel opkvalificering i forhold til at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Hos Arne Andersen Vrå A/S er vi glade for på denne måde både at kunne tage et socialt ansvar og samtidig få kvalificeret arbejdskraft både nu og her, men også på længere sigt. Carsten Leth, projektchef i Arne Andersen Vrå, udtaler til Kanal Frederikshavn:

”Som virksomhed kan vi se, at vi får sværere og sværere ved at finde nye medarbejdere og skaffe den faglærte arbejdskraft. Hvis vi samtidig kan hjælpe de ledige, der står uden for arbejdsmarkedet, med at finde en plads og en måde at komme i beskæftigelse på, så har virksomheden jo også noget ud af samarbejdet på sigt. Når de ledige er opkvalificerede, har vi lettere ved at finde ansættelse til dem i ordinære jobs.”

Læs Kanal Frederikshavn artikel om samarbejdet her:
http://www.kanalfrederikshavn.dk/vis/nyhed/ny-indsats-for-ledige-i-frederikshavn-kommune/

Kontakt os

Arne Andersen Vrå A/S
Nordre Ringvej 7
9760 Vrå

Tlf.: 98 98 19 64
E-mail: info@arne-andersen.dk

Byg Garanti rgb

Se vores Bygge Rating fra BNKI