Ny administrerende direktør i Arne Andersen Vrå A/S

Tirsdag, 10 Januar 2017

Erik Pedersen er pr. 1. januar tiltrådt som ny administrerende direktør.
Arne Andersen, som i 1975 grundlagde virksomheden, har efter knap 42 år valgt at stoppe som administrerende direktør for i stedet at hellige sig projektudvikling i mindre udstrækning.

Posten som administrerende direktør er således med virkning fra 1. januar overdraget til Erik Pedersen, som de seneste tre år har fungeret som afdelingschef på vores Aalborg-kontor.

”Efter 42 travle, udfordrende og spændende år er tiden inde til et generationsskifte. Erik har mere end 30 års erfaring fra byggebranchen, og han er både en dygtig ingeniør og loyal medarbejder. Jeg ser frem til vores fremtidige samarbejde, og jeg er sikker på, at han som direktør vil sikre og styrke virksomhedens stærke position i den nordjyske byggebranche,” lyder det fra 66-årige Arne Andersen.

Han overdrager styringen af en virksomhed i særdeles god økonomisk forfatning til firmaets nye direktør. Arne Andersen Vrås stærke markedsposition kunne tydeligt aflæses i regnskabet for 2015. Det viste en samlet omsætning på 426 millioner kroner og et resultat på 18 millioner kroner før skat. Og vi tør godt allerede nu sige, at regnskabet for 2016 ligeledes ser lovende ud.

Travlhed i det kommende år

Den nytiltrådte direktør Erik Pedersen har da også først og fremmest fokus på at fortsætte de gode takter:

”Arne har bygget en solid og succesfuld virksomhed op, og det er en stor og betroet opgave at skulle overtage roret efter ham. Selvfølgelig vil der komme nogle justeringer, men overordnet set gælder det om at føre virksomheden videre ad den fornuftige vej, vi bevæger os på nu,” siger Erik Pedersen.

Han ser allerede nu frem til et nyt år med masser af aktivitet i ordrebogen. Primært med projekter på det hjemlige marked i og omkring Nordjylland:

”Vi står rigtig stærkt i den nordjyske region, og vi vil kunne hente langt størstedelen af vores årlige omsætning på vores egen hjemmebane,” lyder det fra Arne Andersen Vrås nye administrerende direktør.

Direktørskiftet markeres med en reception fredag 27. januar i firmaets nye lokaler på Gøteborgvej i Aalborg.

Kontakt os

Arne Andersen Vrå A/S
Nordre Ringvej 7
9760 Vrå

Tlf.: 98 98 19 64
E-mail: info@arne-andersen.dk

Byg Garanti rgb

Se vores Bygge Rating fra BNKI