Rejsegilde for ungdomsboliger i Musikhuskvarteret

fredag, 29 april 2016

Det nye højhus på hjørnet af Rendsburggade og Nyhavnsgade i Aalborg centrum dannede fredag den 29. april rammen for et velbesøgt rejsegilde for byggeriets håndværkere og øvrige involverede parter.

Arne Andersen Vrå opfører i totalentreprise for Himmerland Boligforening det 11 etager høje hus, som er tegnet af KPF Arkitekter A/S. Byggeriet får en samlet størrelse på 3.645 m2 og skal indeholde 68 ungdomsboliger samt en erhvervsetage i stueplan.

Lejerne i det nye byggeri i Musikhuskvarteret i Aalborg centrum kan se frem til moderne indrettede boliger med en helt unik placering tæt på både gågade og ved havnefronten.

Markant placering med udfordringer

Netop den markante placering på en hjørnegrund ved den befærdede Nyhavnsgade har stillet krav til arkitekturen, hvilket bl.a. har resulteret i en robust og så godt som vedligeholdelsesfri facade med aluminiums- og zinkbeklædning.

Samtidig har placeringen også betydet trange arbejdsforhold og givet en del udfordringer i forhold til logistikken omkring indførsel af byggematerialer og maskiner samt færdsel på byggegrunden. Men ikke nogle udfordringer, der har været uoverkommelige, lyder det fra Erik Pedersen, afdelingschef for Arne Andersen Vrå, som roser sine medarbejdere for deres indsats:

Medarbejderne fra Arne Andersen Vrå har gjort et helt fantastisk stykke arbejde og har sikret, at vi har kunnet overholde tidsplanen for byggeriet.

Person udtaler

Byggeriet forventes at stå færdigt i august 2016, hvor de første nye lejere flytter ind.

Kontakt os

Arne Andersen Vrå A/S
Nordre Ringvej 7
9760 Vrå

Tlf.: 98 98 19 64
E-mail: info@arne-andersen.dk

Byg Garanti rgb

Se vores Bygge Rating fra BNKI